Fejlemények történnek mostanában...

A mai nap valamikor délelőtt szokásos YouTube rolleres videós szörfölésem során ráakadtam egy új srácra. Feka srác, feka stílussal. Be is linkelem a videót:

 

Mint láthatjátok a srác eszméletlen dolgokat vállal be... amilyen magasakat/magasakról száll. Viszont a kamerás elég gyér, a kamera rosszabb mint amivel mi dolgozunk, a vágás és a zene pedig szörnyű. A srác viszont Nike és Inward Scooters szponzorált, tehát láthatjátok, hogy mennyire ász =).

 

 

Írtam is neki egy üzenetet a profiljához:

"You are sick... oh my god... you are so brave to do that big gaps, and everything... :D

You need a fuckin' good cameraman, and fuckin' good editing, and the video with these thing would be "themostsickestshitindaworld"...keep it up!"

Magyarul kb. így:

"Hát te beteg vagy... uramisten! Bátor vagy, hogy ekkora gapeket (szinteket) be mersz vállalni.

Viszont szükséged lenne egy jó kamerásra, jó vágásra, és ezekkel a cuccokkal a videód lenne a "legbetegebbk*rvajócuccavilágon". Ne add fel!"

 

 

És meglepetésemre választ is kaptam tőle, még ma este:

"Hey man, Im Zig Short. I beleive you have seen my sponsor me video. I got your comment and I realy appreciate that you like my riding. I also wish i was at Hungary right now so that we could film. I saw your Slow Motion Scooter Video. That was EPIC, If there is anyway i could maybe send you High Definition clips of my riding and you could edit it. That would be nice and would hlep us both get our names out there. Hit me up whenever you have free time.PEACE."

Magyarul kb. így:

"Hé, tesó! Zig Short vagyok. Vágom, hogy láttad a szponzor videómat. Megkaptam az üzeneted, és nagyon értékeltem, hogy tetszik ahogy nyomom. Nagyon jó lenne, ha most Magyarországon lennék, és nyomathatnánk, mert akkor videózhatnánk. Láttam a lassított felvételű rolleres videódat. EPIKUS (fantasztikus)! Ha van rá mód, akkor talán küldenék neked HD (magas felbontású) videókat, amiken nyomom, és megvághatnád őket. Tök jó lenne, és mindkettőnknek növelné a hírnevét. Dobj meg egy válasszal, ha van rá időd!"

 

 

Szóval a vágásomra kaptam elismerést egy profi rollerestől, és még az egyik videónkra is. A dolgok fejleményéről pedig még írok később!

A bejegyzés trackback címe:

https://extremrollerhirek.blog.hu/api/trackback/id/tr201358814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása